tag:blogger.com,1999:blog-1650773983979966345.post6727634999431429767..comments2023-07-02T09:49:53.206+02:00Comments on Malt Humle Jäst & Vatten: Tasty Tuesday med Herslev Bryghus & Rowi Wines på restaurang Sand i Båstad.Fredrikhttp://www.blogger.com/profile/11295815939762438222noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1650773983979966345.post-9022669897256019312008-12-20T20:36:00.000+01:002008-12-20T20:36:00.000+01:00Verkar har varit en oerhört trevligt lite provning...Verkar har varit en oerhört trevligt lite provning det där! Lite "bittert" att jag missade Gorms Bryg när den kom tidigare i år. Men jag får hoppas att det kommer fler chanser att pröva deras öl. :) <BR/><BR/>// Fredrik KFredrik Khttps://www.blogger.com/profile/14853990499384527657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1650773983979966345.post-19226111114073765942008-12-19T08:42:00.000+01:002008-12-19T08:42:00.000+01:00Låter gött alltihop! Ditt inlägg fick mig att tänk...Låter gött alltihop! Ditt inlägg fick mig att tänka på mat och dryckeskombinationer i allmänhet. Själv har jag ganska bra koll på hur smakerna i vin och mat påverkar varandra. Hade varit intressant med ett inlägg av sommeliern om hur öl och mat påverkar varandra! Kan man i öl-mat-fallet följa samma principer som vid vin-mat (exempelvis syra+syra=mindre syra osv)?<BR/><BR/>Tack för en rolig blogg // Victor.Victor Dahlberghttps://www.blogger.com/profile/17710018351899246441noreply@blogger.com