Menyn till BMD Mikkeller är nu klar och ser ut ungefär så här:
Dansk krabba,
krondillscrème, gurk- och dillsnö, gurkört
Tartar på Makrill,
gul tomatgaspazhho, körsbär, friterad Nori
Hjortrektangel, rökt
färskost, picklade rödlöksbåtar, picklade schalottenlöksringar, grovt lantbröd
stekt i smör, primörmorot doppad i rödbetsjuicekappa
Havskräfta från
Fjällbacka stekt i skal med rosmarin, rökt enoki, huvudet fyllt med klokött i
brandade mixat med pate a choux, doppat i sifontempura och friterat,
kräftemulsion
Pilgrimsmussla från
Kristiansund, majs, pilgrimsmusselkjol, bläckfisk, squidfond, mejram, panchetta,
zuccini, smör
Gastrovaccade
Bourgognesniglar, maltjord, kantareller, persilja, vitlökscrème,
vitlökschips
Svamptortellini,
säsongens svamp, brynt gullök, champinjonjuice
Halstrad piggvar,
dillmarinerade slag, kronärtskocka, spritärtor, Barigouleemulsion, friterad
kronärtskocka
Mörkokt kalvkind,
grillad kalvtunga, krispig bräss, gastrique, betor, björnbär
Variation på
säsongens bär, björnbärsglass, blåbär i textur
Infuserat päron,
karamellliserad mjölkchokladglass, päroncurd, praliné
Nu skall vi se vad Mikkell tar med sig för spännande öl och vad vi skall kombinera med vad återkommer när jag vet mer. Alla som är anmälda borde ha fått betalnings information hör av er om ni inte fått det.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar