fredag 14 november 2008

Ysta tatto 2007.

Beställde en back av Ysta Tatto 2007 till krogen för lite över ett år sedan, tyckte dock att etiketten såg lite konstig ut.
Tittut!
Här gömmer sig en annan etikett, jag antar att Ysta färsköl och Ysta Tatto är samma produkt.
Eller så har man återvunnit flaskorna, vem vet?

/Fredrik

7 kommentarer:

Martin sa...

Herrejävlar. Återvinna flaskor har precis fått en ny innebörd.

dempa sa...

hmm.. om man återvinner en flaska så borde väl etiketten falla av vid rengöringen? eller har man skippat rengöringen? ;)

bark sa...

Ystad/Två bryggare trodde jag lite vad som helst om redan innan det här.

Fredrik sa...

Dom har ju kanske inte världens bästa rykte...

Victoria sa...

Julöl släpps på onsdag :D!

andersand sa...

Antagligen har de skippat rengöring. Får passa på att varna för julölen också då jag blev utsatt för ett glas förra året, spring om ni ser det. Jag funderar nästan på att flytta till Stockholm.....

Anonym sa...

Vi ber om ursäkt för vad som blivit av detta! Men några otvättade flaskor handlar det inte om då vi endast använder nyglas. Private Label är väl inget okänt uttryck, då man har en och samma produkt med olika etikett. Det var Tattoo Sällskapet själva som valde Ysta Färsköl och vad man tycker om denna kan vara olika från person till person. När ölen börjat säljas så blev det en större efterfrågan än vad de trott och hade inte några flera oetikerade flaskor utan fick ta de Ysta Färsköl som fanns och etikera över. Det var olyckligt att vi var tvugna att ta detta beslut men vi hade faktiskt inget annat val.
Mvh / Två Bryggare