Då var det dags att plocka upp City igen, (om ni bor i Skåne) idag kommer nämligen nästa artikel som handlar om ingredienserna i öl. Man kan också klicka på länken HÄR!!! (och klicka till sidan 14) för att läsa den om man vill.
Tack för all trevlig respons på förra artikeln, jag har aldrig fått så många kommentarer innan (23st) grymt roligt.
På tal om nummer, 23 är ju en siffra på flera Russian River flaskor,
nästa besökare blir nr#77 777. kul!
/Fredrik
10 kommentarer:
Bra jobbat.
Ser bara ett problem med artikeln ... nu får jag antagligen mer konkurrens om Amarillo Spring på bolaget ;-)
Fast å andra sidan så förtjänar en sådan fantastisk öl att uppmärksammas.
Snyggt!
Nyrakad. Finklädd. Bra genomgång för den oinvigde. Kul!
Trevlig artikel igen, pedagogisk och bra. Fortsätt så!
Tack. Det känns verkligen som att öl håller på att bli stort i Sverige. På Sigtuna Brygghus växer vi så det knakar. Se vår 3 minuters video läs gärna vårt lilla prospekt
http://www.youtube.com/watch?v=-E_L10cAMZQ&feature
http://www.sigtunabrygghus.se/Dokument/aktier2.pdf
Vänliga hälsningar
Peter Forss
Toppen, grymt trevligt att ha något intressant att läsa på morgonkvisten. Får hålla med om Amarillo Spring, till det priset är den suverän.
/Hannes
Great article Fredrik! Is this the beginning of the end for stor stark? I think so!
Stabilt!
Jag förstår vad du menar Fred, men det är ett kärt problem om folk köper Oppigård istället för Sofiero :)
Peter: trevlig video :) Det blir en artikel i Helsingborgs Dagblad 19e mars då jag och Heinrich (pubchef på Bishops marina plaza) rekommenderar öl till lamm, bla Vårweizen kommer vara med bland de öl vi valde ut!!!
Darren: I hope so...
Tackar tackar för alla inlägg det känns kul och inspirerande att få ut lite ölkultur till folk, det har varit bara bra respons (änsålnäge) ;)
Grymt! Det rör på sig. You go, girl.
Skicka en kommentar