torsdag 9 augusti 2012

Beermaker(s) dinner i Helsingborg.

Med bara en BMD 2011 så slår vi på stort nu på våren och bjuder in till inte mindre än 2 olika Beermaker dinner.

Först ut blir en middag med Mikkeller 13/10 18:30.
Jag har länge pratat med Mikkel om att göra en lite mer exklusiv middag tillsammans, nu blir det äntligen så. Gastros avsmakningsmeny minst olika 10rätter med öl ifrån Mikkeller. Han har lovat att ta med jag citerar lite "crazy shit" detta kan bli hur bra som helst. Jag har velat göra en sådan här middag länge och efter att varit på både Mikkeller/Three floyds och Mikkeller/Struise i Köpenhamn så vet jag att Mikkeller är rätt bryggeri att göra det med.

Pris 1895:-
Platserna är begränsade till 30.

Men inte bara det den 23/11 19:00 kommer Menno Olivier ifrån Holländska De Molen och besöker oss, vi kör som vi brukar 3rätters meny på Gastro med 7olika öl ifrån Bryggeriet.

Pris 895:-

Välkomna att maila mig (humleochmalt@gmail.com) för bokning ange vilken middag (eller båda) du vill gå på, namn telefonnummer och hur många platser ni vill reservera så återkommer jag med mer info.

Jag pratar också med Christians Skovdal Andersen ifrån BeerHere, han vill besöka oss och vi kommer antagligen att planera den middagen i februari.
Och alla håller väl fingrar (och tår) på att Armand Debelder ifrån 3Fonteinen kommer och besöker oss nästa år, han var intresserad när vi diskuterade saken på sour och bitter jag har mejlat och väntar på svar.

Vi syns...

2 kommentarer:

Kristopher sa...

3 Fonteinen hade varit monsterhäftigt :) Det blir nog minst De Molen för min del, återkommer om det så fort som möjligt!

Fredrik sa...

Bara en plats kvar på Mikkeller BMD men det finns gott om plats kvar på De Molen BMD. Välkomna!