lördag 1 november 2008

Garrett Oliver (Brooklyn Brewery) kommer till stan.

Fick detta medelande på min mail för några dagar sedan:

Garrett is comming!

En av världens främsta experter på öl besöker Stockholm och Aquavit Grill & Raw Bar den 10-12 november.

Det är den legendariske amerikanske bryggerimästaren Garrett Oliver från Brooklyn Brewery som är speciellt inbjuden av Marcus Samuelsson på Aquavit. Tillsammans kommer de under tre fantastiska kvällar att skapa en helhetsupplevelse där Marcus står för maten och Garrett för drycken.

Gästerna serveras en mängd smårätter, där varje rätt ackompanjeras av unika ölsorter. Man får också möjligheten att prata direkt med Garrett och Marcus som kommer finnas på plats under alla kvällar. Utöver restaurangmenyn har Marcus och Garrett även komponerat en lättare barmeny.

För att ytterligare förstärka känslan av Aquavit Grill & Raw Bar som en levande mötesplats där Stockholm och Manhattan korsas kommer matsalen att fyllas av live musik under de tre kvällarna.

Boka redan nu upp datumen 10–12 november.

Länkar

Aquavit: http://www.aquavitgrillrawbar.se/

Brooklyn Brewery: http://www.brooklynbrewery.com/

Mycket trevligt initiativ av Aquavit, jag kommer försöka att ta mig upp om möjlighet finnes, hoppas vi syns i Stockholm 10-12 november.

/Fredrik

3 kommentarer:

bark sa...

Du med? Organisatörerna verkar vara ena jäklar på gräsrotsmarknadsföring.

Fredrik sa...

Ja dom fick mig också.

Skall du åka upp till stockholm???

/Fredrik

Henksh sa...

Hej, kan meddela att avsmakningsmenyn var helt superb. Smakfyrverkeriet slutade inte förrän sista tuggan av desserten var svald och sista munnen av Black Chocolate Stout var uppdrucken.