måndag 22 mars 2010

Öl-artikel i Helsingborgs Dagblad.

Denna trevliga artikel gick att läsa i HD's bilaga invit i torsdags, jag och Heinrich på BA Marina, skulle välja ut 3 öl var som skulle passa till lamm. Tyvärr hittar jag inte artikeln på nätet, men om ni vill läsa den så går det kanske att zooma lite :)
Jag valde Anderson Valley - Hop Ottin IPA, BrewDog - Zeitgeist & Dugges - 1/2 Idjit.
Heinrich valde Sigtuna - Vårweizen, Oppigårds - Amarillo Spring & Innis & Gunn - Oak Aged.

Oj idag (23/3) så finns artikeln i City också. Fortfarande finns ingen länk :(

/Fredrik

6 kommentarer:

Johan sa...

Ett annat bra tips till cheesecake är Nils Oscar Imperial Stout :)

Fredrik K sa...

Det verkar som om ni hittat mycket syra i ölen... Bra artikel förövrigt!

Johan sa...

Eftersom du är intresserad av öl och mat i kombination så kommer du förhoppningsvis gilla min nya blogg, http://portersteken.blogspot.com/, som kommer handla om just precis det.

Fredrik sa...

Tack för tipset Johan, jag har länkat till din blogg, mat och öl är the shit.

Fredrik sa...

Fredrik: Jag tycker att syra är viktigt i all mat och dryck, men balansen mellan sötma syra är mycket viktig. Just nu sitter jag och smuttar på en 1/2 idjit den har en ballanserad smak med hög sötma och liten syrlig karaktär, bland alla rostade toner. Riktigt najs!!!

hirigalzkar sa...

Tack för tipsen. Blir självklart lamm i någon form till påsk.