1 Oud Beersel Oude Geuze
2 Westons Premium Cider
3 Timmermans Kriek
4 Sierra Nevada Torpedo
5 Fullers Golden Pride
6 Chimay Bleue
7 St Peters Cream Stout
Brie De Maux: 1,4,3,3,5,4,3
Delice Bourgogne: 4,3,3,3,4,4,4
Crottin de Chavignol: 4,4,5,3,4,4,2
Vesterhavs ost: 2,4,3,4,4,4,3
Mahon: 2,4,2,2,3,2,1
Gruyere: 3,3,4,2,4,3,2
Manchego: 5,4,3,4,4,4,3
Peccorino: 2,3,2,4,2,3,2
Epoisse: 1,2,3,4,3,4,2
Talleggio: 4,4,3,4,4,3,2
Bredsjö blå: 4,4,4,4,4,3,3
Sörmlands ädel: 5,4,3,4,3,3,1
Spicke skinka: 3,4,2,3,4,2,3
Tryffelsalami: 3,4,1,4,3,3,3
På det stora hela tyckte jag nog att Westons (som var ett wild card) och Golden Pride funkade bäst, men Oud Beersel var riktigt bra till några ostar och dom bästa kombinationerna låg faktiskt där. Riktigt intressant och lärorikt att testa öl och ost såhär tillsammans.
/Fredrik
3 kommentarer:
Tack själv för en trevlig och inte minst lärorik provning, kul att man kommer till skott och verkligen gör sådana saker. Ser fram emot ett smakrikt samarbete/JI
Sånt där är grymt kul och intressant...och gott!
Det bästa av två världar.
Johan Ingelsberg! Världen är liten, hälsar gamle nattportiern Henke ;)
Skicka en kommentar