tisdag 3 augusti 2010

BMD #6 + lite andra nyheter...

Jag har det stora nöjet att få bekräfta nästa Beermakers dinner som kommer gå av stapeln den 6/11 19:00 på Gastro. Denna gång blir det ingen mindre än Sören Parker Wagner som är bryggmästare på Nörrebro Bryghus, nu kommer han dock inte att representera Nörrebro utan sitt eget projekt Croocked Moon. Ni som haft turen att prova öl ifrån Croocked Moon vet vad jag pratar om, riktigt stabil och mycket bra öl. Nu har jag bara testat 7öl ifrån bryggeriet, men med ett snitt på 7.68/10 på min lista kan jag bara säga att det skall bli mycket spännande att testa Sörens öl mot Gastros mat. Som vanligt blir det en 3rättersmeny vi dricker 7 olika öl till (ifrån fat) 695:-.
Vi kommer också att köra en ölprovning på Gastro den 15/10 19:00. Provning av 6st öl efterföljande varmrätt med öl och kaffe. 525:- Bokning görs på 042-124344, alt humleochmalt@gmail.com.

Jag såg också att min lilla besöksräknare gick över 100 000 besökare häromdagen det skall firas med en 75:a Drie Fonteine Oude Geuze. Kärlek och humle åt alla som tittar in ibland.

/Fredrik

5 kommentarer:

Johan sa...

Kan bara instämma i att Crooked Moon gör intressanta grejer. I Köpenhamn fick jag sista skvätten av deras All Blacks NZPA gratis, en väldigt spännande öl med väldigt många smaker. Synd att jag inte lär ha möjlighet att gå på BMD'n :/

Martin sa...

Vi dyker som vanligt upp, men efter att ha han om Närkebokningen (18 pers!) så får de bekanta boka själva :)

Baggen sa...

Gaah. Ytterligare en BMD som jag missar :( Helt otroligt att du lyckas tajma in dessa på datum där det redan finns andra aktiviteter planerade :) *suck*

Alexi sa...

Hurrah!

Fredrik sa...

Tråkigt att ni inte kan komma Johan & Baggen, men det kommer nog fler bmd nästa år.

Martin & Alexi: See you there...