tisdag 22 januari 2013

Mielcke & Hurtigkarl och Mikkeller "Fokus på öl".

Jag vill passa på att slå ett slag för 2 mycket trevliga middagar som kommer äga rum i Köpenhamn den 1 & 8 februari.

Bryggeriet Mikkeller og restaurant Mielcke & Hurtigkarl disker op med unikke smagsoplevelser i februar måned.

Efter flere års tæt samarbejde omkring udviklingen af øl til mad, øl i mad og mad i øl er der nu blevet sammensat en hel menu, hvor det netop er samspillet mellem øl og mad, der er i centrum.

Der er blevet brygget og udviklet øl specielt til disse arrangementer og samtlige retter er tilberedt i samklang med det øl, de skal indtages med.

De 12 forskellige øl er såkaldte custom øl –dvs. øl der er lavet specielt til arrangementet, og derfor kun bliver serveret den 1. og 8. februar og aldrig igen.

Begge arrangementer afholdes i det historiske Paradehus i Frederiksberg Have.

Jag kommer förhoppningsvis gå på båda evenemangen, jag vill ju inte missa 12 nya Mikkeller öl som inte kommer göras igen, men definitivt kommer jag gå på middagen den 8/2, jag hoppas vi syns då!

Bland de bästa mat och öl kombinationer jag upplevt har varit här så missa inte denna unika chans att njuta av god öl och mat i harmoni.

För mer info klicka HÄR!!!

Så här såg det ut första gången jag var på Mikkeller middag på M & H!!!


Så här såg det ut andra gången jag var på Mikkeller middag på M & H!!!

Inga kommentarer: